Το  Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων  με πλούσιες εκδηλώσεις και τη συμμετοχή σπουδαστών καθηγητών και κοινού  σηματοδότησε τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2014-2015.

-Αφιέρωμα στον  Wolfgang Amadeus Mozart.

Σάββατο 13 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων..

Μουσική εκδήλωση όπου συμμετείχαν οι σπουδαστές  των  σχολών και των τμημάτων  Μουσικής Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων  και η Δημοτική Χορωδία Δωματίου  ( Voci intonate ), υπό  την Δ/νση της κ. Ελένης Ζιάκα.

Ο τενόρος κ. Θωμάς Σιώμος ερμήνευσε άριες από γνωστές όπερες και  την αφήγηση  ενός σύντομου  ιστορικού για τη ζωή και το έργο του Αυστριακού Συνθέτη, είχε  η ηθοποιός  κ. Σία Φαράκη.

-Μαθητικές επιδείξεις.

Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων 

Οι σπουδαστές  όλων των σχολών του Δημοτικού Ωδείου συμμετείχαν στην καθιερωμένη  ετήσια συναυλία  που δίνουν με την ευκαιρία της λήξης  του διδακτικού έτους .

-Εορτασμός της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής Κυριακή 21  Ιουνίου  

Υπο βροχή γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής στον αύλειο χώρο του ωδείου με συμμετοχή της  Δημοτικής Φιλαρμονικής  Τρικάλων με επικεφαλή την κ. Μαίρη Μητσοπούλου,   και  το σχήμα Trik Band.

Παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Βασιλική-Ελένη Μητσιάδη, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Καινοτομίας-Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης  και η κ. Έφη Λεβέντη Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντορυ Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη.