Mετά τα Τρίκαλα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα, στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής του στο νομό μας, την Καλαμπάκα. Εκεί είχε διαδοχικές επαφές στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δημαρχείο.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους πυροσβέστες (φωτό meteoravoice.gr) ο αναπληρωτής υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελούν και ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και να ξεπεραστούν τα προβλήματα της χώρας.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας υπογραμμίζοντας ότι η αστυνομία έχει υψηλή αποστολή και ρόλο για την προστασία των πολιτών και την έννομη τάξη.

Διαβεβαίωσε ότι είναι γνώστης όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ και ότι μέλημα της πολιτείας είναι να δώσει λύσεις και τα εφόδια εκείνα που χρειάζεται για να κάνει ακόμα καλύτερα τη δουλειά του ο αστυνομικός. Η παραμονή του ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής του δημάρχου, αντιδήμαρχος κ. Ράντος.

Του παρέδωσε μάλιστα και ένα αναλυτικό υπόμνημα με τα αιτήματα της δημοτικής αρχής, μεταξύ των οποίων και η ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Ο υπουργός από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του να βοηθήσει.