Να εμπιστευτούνε τη Νέα Δημοκρατία, τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα της χώρας και να συνεργαστεί με τις δυνάμεις εκείνες που θέλουνε τη χώρα μέσα στην Ευρώπη, κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμπάκα.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για λάθος πολιτικές αποφάσεις που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού “να διαπραγματεύονται δήθεν, να εκβιάζονται δήθεν, χωρίς κανένα πρόγραμμα, κανένα σχεδιασμό. Έκλεισαν τις τράπεζες με το πρόσχημα ότι τις έκλεισαν οι Ευρωπαίοι και μετά να ομολογεί ο κ. Βαρουφάκης ότι έτσι τα κανονίσαμε με τον κ. Τσίπρα, να πάμε στη διαπραγμάτευση με κλειστές τράπεζες, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα πολλά προβλήματα που έφεραν τα capital controls στη χώρα και τους πολίτες. Μας κατηγορούν για τα πάντα. Εμείς ούτε τράπεζες κλείσαμε ποτέ, ούτε ψέμματα είπαμε για να ανέβουμε στην εξουσία, ούτε εξαπατήσαμε τους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας έχει προχωρήσει σε μια προπαγάνδα φθηνή. Το παραμύθι τους πλέον δεν περνά στους πολίτες. Το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες πλέον μπορούν να συγκρίνουν. Να συγκρίνουν την ελπίδα που δήθεν έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ και αντί αυτής ήρθε η απογοήτευση και ένα μνημόνιο το χειρότερο από όλα. Ο κ. Τσίπρας λέει δεν έχει η θάλασσα σύνορα. Αποτέλεσμα αυτού οι αθρόες εισροές μεταναστών στη χώρα και τα αποτελέσματα τα έζησαν τα νησιά μας την ώρα που οι κάτοικοι ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν τους τουρίστες του καλοκαιριού και να ανασάνουν οικονομικά

Τα ψέματα τελείωσαν. Η αριστερή παρένθεση κλείνει. Ανοίγουν όμως και πάλι οι δρόμοι προς την ανάπτυξη, προς την σταθερότητα, προς την βεβαιότητα ότι δεν θα γυρίσουμε τη χώρα στο παρελθόν. Από τη Δευτέρα με όλες τις πολιτικές δυνάμεις πιάνουμε δουλειά, να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις, να αποδείξουμε στους εταίρους ότι είμαστε μια κυβέρνηση σοβαρή, με προοπτική τετραετίας και να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Την Κυριακή να μην λείψει κανείς από την κάλπη. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Ψηφίζουμε για την σταθερότητα της χώρας, ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.