Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών έγινε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Καλαμπάκας παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου που είναι και ο ίδιος δότης μυελού των οστών. Στελέχη της κλινικής ΡΕΑ Αθηνών  και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» διοργάνωσαν την εθελοντική δράση με τη στήριξη των δήμων Καλαμπάκας και Τρικκαίων. Ο Καλαμπακιώτης γιατρός Πάνος Αποστολακόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία που έχει να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών ενώ στελέχη της κλινικής ΡΕΑ αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζει  ο καθένας τονίζοντας ότι είναι παντελώς ακίνδυνη πράξη που χαρίζει ζωή σε κάποιον συνάνθρωπο μας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Τρικκαίων και υπεύθυνος για θέματα εθελοντισμού κ. Μιχ. Λάππας.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος (φωτογραφία meteoravoice.gr)  τόνισε ότι το να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών είναι μια πράξη ανθρωπιάς, ενώ απάντησε θετικά στην πρόταση του δημάρχου Καλαμπάκας για μια μεγάλη συναυλία στην περιοχή προτείνοντας μάλιστα ως αντίτιμο του εισιτηρίου τη βεβαίωση-αίτηση του καθενός που έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Ακολούθησε εγγραφή νέων μελών εθελοντών και δειγματοληψία