Μετά τη σημαντική επιτυχία που σημείωσε με τη Χριστουγεννιάτικη Παρωδία, το Μεταθέατρο μπαίνει άμεσα σε μια νέα τροχιά και μας φέρνει τις βραδιές θεάτρου.
Ηθοποιοί και θεατρικά σχήματα από την πόλη μας αλλά και έξω απ’ αυτή, θα φιλοξενηθούν στη μικρή σκηνή του Μεταθεάτρου, εισάγοντάς μας στη μαγεία και τη μέθεξη του καλού θεάτρου.
Οι βραδιές θεάτρου ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, με το σκηνοθέτη και διευθυντή του Μεταθεάτρου, να παρουσιάζει μετά από απαίτηση φίλων, μαθητών αλλά και του Τρικαλινού κοινού, την εξωφρενική Κωμωδία των Ντάριο Φο-Φράνκα Ράμε «Μια γυναίκα ..μόνη»
Η παράσταση-σοκ που αγαπήθηκε από το Τρικαλινό κοινό τόσο για το ασύλληπτο κείμενό της όσο και για το ρεσιτάλ ηθοποιίας του Τρικαλινού σκηνοθέτη και ηθοποιού, θα παρουσιαστεί για δυο μόνο βραδιές (Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιανουαρίου στο ζεστό χώρο του Μεταθεάτρου-Κέντρο Τέχνης, για όλους όσους δεν είχατε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε.
Η είσοδος είναι 7.50 ευρώ, υπάρχουν ήδη μόνο 50 διαθέσιμα εισιτήρια και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση καλό είναι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους άμεσα από το Μεταθέατρο Κέντρο Τέχνης (κεντρική Πλατεία-Πάνω από το Καφέ Μικέλ-Α’ Όροφος) τηλ. 698 37 96 504.