Με κεντρικό σύνθημα «Αλληλεγγύη στις αδέσποτες ψυχές» το Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σωματείο «ARTEMIS» στην προσπάθεια του να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργανώνει για τα αδέσποτα της περιοχής στις 27 & 28 Δεκεμβρίου. Σκοπός του μπαζάρ είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου για την κάλυψη των εξόδων των αδέσποτων ζώων που στηρίζει, καθώς τα περιστατικά είναι ατελείωτα κάθε μέρα. Το Σωματείο από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εμβολιάζει, στειρώνει, περιθάλπει και φιλοξενεί αδέσποτα ζώα μέχρι να βρούνε τις παντοτινές του οικογένειες.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στη Κεντρική Πλατεία Τρικάλων στο ξύλινο σπιτάκι. Από τις 10:30 το πρωί μέχρι το βράδυ, εθελοντές και μέλη του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου, θα βρίσκονται εκεί όπου θα ενημερώνουν για τη δράση και τις ανάγκες του Σωματείου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν όλοι μαζί να προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Επίσης, θα υπάρχουν και αξιολάτρευτα, υπέροχα ζωάκια που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια!

Στο μπαζάρ θα βρείτε όμορφες χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολλή όρεξη από τους εθελοντές και φίλους του Σωματείου. Θα υπάρχουν προς πώληση διάφορα είδη σε πολύ προσιτές τιμές για τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Μερικά πράγματα τα οποία θα βρείτε στο μπαζάρ είναι:

– Μέλι τοπικής παραγωγής.

– Τοπικό κρασί και τσίπουρο.

– Χειροποίητες κεραλοιφές.

– Χριστουγεννιάτικα γούρια.

– Χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά είδη.

– Διακοσμητικά κεριά.

– Πρωτότυπα ρουχαλάκια για τους τετράποδους φίλους σας.

– Μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση) αξεσουάρ, όπως κασκόλ κλπ.

– Μεταχειρισμένα βιβλία.

– Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι.

– Λαχειοφόρος με πολλά και πρακτικά δώρα.

Κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες σας αγορές από το μπαζάρ του Σωματείου, εκτός από το χαμόγελο που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας, θα χαρίσετε και ένα χαμόγελο στους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας αλλά θα βοηθήσετε και στη μέριμνα των αδέσποτων ζώων που καλείται να ανταπεξέλθει καθημερινά το Σωματείο.

Ακόμη, στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazar, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός (εκτός από κανονικός για όποιον επιθυμεί) σε κάποιο από τα ζωάκια που έχουν ανάγκη και που έχει στη διάθεσή του το Σωματείο, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας το οποίο δεν είναι αιώνια δεσμευτικό. Με αυτή την πράξη, θα βοηθήσετε το ζωάκι να παραμείνει ασφαλή μέχρι να βρει το παντοτινό του σπιτάκι. Επίσης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει κλουβάκια μεταφοράς, σπιτάκια, τροφές αλλά και φάρμακα (Augmentin, Zylapour, Vibramycin) για τα ζώα που φιλοξενεί το Σωματείο μας.

Στηρίξτε το έργο του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου και βοηθήστε με τον δικό σας τρόπο τις αδέσποτες φατσούλες που έχουν την ανάγκη μας!

Σίγουρα, κανένας δεν μπορεί να σώσει όλα τα αδέσποτα, μπορεί όμως να σώσει ένα από αυτά. Γίνε αυτός ο «κανένας» και σώσε ένα αδεσποτάκι! Τα αδέσποτα μας έχουν όλους ανάγκη. Η αγάπη και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει όρια.

Στην ιστοσελίδα του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου «ARTEMIS» μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τον σκοπό και τις δράσεις του.

Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σωματείο «ARTEMIS»

Facebook event: https://www.facebook.com/events/985794838160461/

Facebook page: https://www.facebook.com/artemis.taas/

Ιστοσελίδα: http://artemis-taas.org/