O τρικαλινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη. Αν και αγωνίστηκε ως αλλαγή κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ και να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΝOVA για τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, τα γκολ που πέτυχε, αλλά και τα παιχνίδια με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για τα τέρματα που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά αυτό έρχεται από ομαδική δουλειά. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα γκολ που ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήμασταν πολύ άτυχοι στην αρχή, είχαμε πάρα πολλές τελικές, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας παίξαμε με την μπάλα κάτω και δεν αχωθήκαμε».

Για το τι είπε ο Περέιρα στο ημίχρονο: «Θέλει να παίζουμε πάντα με την μπάλα κάτω, το κάναμε πολλές φορές αυτό και το αποτέλεσμα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την θέση που του αρέσει να παίζει: «Μου αρέσει να παίζω και αριστερά και σεντερ φορ, αλλά όπου μου ζητήσει ο προπονητής είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, οι καιρικές συνθήκες σίγουρα θα είναι δύσκολα, αλλά πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε στο Καραϊσκάκη να έχουμε το πάνω χέρι».

Για την αλλαγή σελίδας στην Εθνική: «Η Εθνική είναι ένα άλλο κομμάτι, έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να ανέβουμε και να μην υπάρχει γκρίνια. Είναι ένας καινούριος προπονητής και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ελληνικό ντέρμπι, όλος ο κόσμος περιμένει αυτό, εμείς θα έχουμε το βαθμολογικό αβαντάζ, πάμε εκεί για τη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω με καλό ποδόσφαιρο θα μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη».