Tις πολύτιμες υπηρεσίες του Μάριο Ματαλόν θα στερηθούν τα Τρίκαλα στον σημερινό  εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο 26χρονος γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στους προσαγωγούς του (σ.σ. εξετάζεται πλέον το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο), κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Φλεβαράκη στο ματς με τον «δικέφαλο» του Βορρά. Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος επισημαίνει τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα αναφέροντας ότι «τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο στην επίθεση, ενώ έχουν δείξει ότι δεν προβληματίζονται από ονόματα. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και το έδειξαν και στο τελευταίο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, όπου η επίθεσή τους δούλεψε πολύ καλά, ενώ είχαν και μεγάλα ποσοστά ευστοχίας. Είναι ομάδα που έχει πολύ καλούς σουτέρ, θέλει να τρέξει στο γήπεδο, είναι αποτελεσματική και σε set plays και το πιο σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις σε αυτή την ομάδα να επιβάλει το ρυθμό της, γιατί τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα».

Για το «καυτό» Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου: «Είναι πολύ δυνατή και ιδιαίτερη η έδρα των Τρικάλων κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που θα συναντήσει και από τους αντίπαλους παίκτες, αλλά και την ατμόσφαιρα».