Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής συνεχίζουν τα Τρίκαλα μετά τη σημερινή τους νίκη με 4-2 επί της Καβάλας. Οι Μακεδόνες βρέθηκαν στα Τρίκαλα με 13 ποδοσφαιριστές ρίχνοντας το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Αρη.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, στο πρώτο ημίχρονο, όπου και πέτυχαν τρία γκολ με τους Σαχινίδη στο 8’, τον Καμπλιώνη στο 10’ και τον Μοσχάκη στο 43’.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο β’ μέρος μειώνοντας σε 3-2 με τον Γρ. Παπαδόπουλου (58’, 67’), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82’ από τον Μοσχάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων(φωτογραφία από sportrikala.gr):
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Στούμπος, Βαγκελί, Καμπλιώνης (60΄Κουλούρης), Μοσχάκης, Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας (53' Γεωργάκης), Σαχινίδης, Κουτσόπουλος (46' Μπασιάκας)
Καβάλα: Αθανασίου (83' Κυφωνίδης), Ασημάκης, Καρίπογλου, Μπάτζιος, Παρμαξίδης, Α. Παπαδόπουλος, Νταμπανλής(70' Χατζηαντωνίου), Μπλιός, Αδαμαντίου, Γρ. Παπαδόπουλος, Χρυσαλίδης

(*) Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική την Κυριακή 25/1, όταν δηλαδή θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές. Επομένως το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την ΑΕ Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.