Με πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το εντός έδρας ματς με την Λαμία. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια με την μπάλα σε μικρούς χώρους. Ο Στέλιος Λαμπάκης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα,  ενώ ο Γιώργος Σικαλιάς ανεβάζει ρυθμό. Οι παίκτες του ΑΟΤ θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι στο Λογγάκι. Στο μεταξύ το Κυριακάτικο παιχνίδι, 3 μ.μ. (ΟΤΕ ΤV) θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), Καραλή (Ηπείρου). 4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Απολογούνται για Κατσαντώνη
Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' Εθνικής κλήθηκαν τα Τρίκαλα και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ζήσης Κατσαντώνης σχετικά με πειθαρχικές παραβάσεις του τελευταίου στο ματς με τον Αχαρναϊκό.
Οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις το πρωί της Παρασκευής (11/12), ενώ την ίδια μέρα θα βρεθεί στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής και ο παρατηρητής του αγώνα Πανελευσινιακός - Ζάκυνθος.
Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 11/12/2015 και ώρα 10:30 τον ΖΗΣΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ εκπρόσωπο της ομάδος της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 12 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 6-12-2015)».