Συνεχίζει τη δραστηριότητά του εκτός παρκέ ως blogger ο Αμερικανός άσος των Τρικάλων BC Aries Alex Harris. 

Διαβάστε τη σημερινή του ανάρτηση:

Γεια σε όλους τους αναγνώστες και τους φιλάθλους

Ο αγαπημένος σας Αμερικανός-Πολωνός-Γερμανός-Έλληνας παίκτης μπάσκετ είναι εδώ σε μια ακόμη ενημέρωση για τα Τρίκαλα BC.

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν περιπετειώδεις, ακόμη κι αν δεν είχαμε παιχνίδι το περασμένο Σάββατο. Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας εναντίον της Δράμας. Ήταν ένα εξαιρετικό συναίσθημα για μένα, διότι ήταν η πρώτη νίκη στο σπίτι μας από τότε που εντάχθηκα στην ομάδα. Οι οπαδοί μας ήταν συγκλονιστικοί και ενθουσιώδεις σε όλο το παιχνίδι και ήταν μία επιβράβευση για την ομάδα μας η νίκη μπρος στο κοινό μας. Υπήρξαν κάποιες αγχωτικές στιγμές στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης διακοπής, όπου οι διαιτητές έπρεπε να δουν το βίντεο  για να επιβεβαιώσουν εάν ένα από τα σουτ του αντιπάλου ήταν για δύο ή τρεις πόντους, αλλά στο τέλος ο point guard μας Justin Ingram πέτυχε κάποιες κρίσιμες βολές για να σφραγίσει την νίκη. Ήμουν ανακουφισμένος.

Στις 30 Ιανουαρίου γιόρτασα τα 29α γενέθλιά μου. Έκανα παρέα με μερικούς από τους συμπαίκτες μου και παίξαμε μπιλιάρδο στην πόλη. Φυσικά, τους έδωσα όλους να καταλάβουν. Μετά απολαύσαμε την τούρτα που η κοπέλα μου πίσω στο σπίτι (ΗΠΑ) είχε κανονίσει ώστε να ετοιμαστεί και οι συμπαίκτες μου την έφεραν σε μένα κάνοντας μου έκπληξη. Υπήρχαν κάποια παιδιά στην αίθουσα μπιλιάρδου που όταν είδαν τι συνέβαινε μου τραγούδησαν και αυτά το Happy Birthday. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Στην συνέχεια  κλείσαμε την βραδιά με τους συμπαίκτες μου με ένα ωραίο δείπνο πάνω στο The Ananti Resort.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτές, το να παίζεις μπάσκετ στην Ευρώπη είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα πολύ στενό και ευτυχισμένο οικογενειακό περιβάλλον και ακόμη και οι φίλοι μου αναφέρονται από μένα ως αδέλφια ή ξαδέλφια, και αυτό δείχνει το πόσο κοντά είμαστε. Ωστόσο, παίζοντας στο εξωτερικό είναι επίσης κάτι όμορφο, διότι κάθε χρόνο η οικογένειά μου μεγαλώνει με τη μορφή των συμπαικτών μου. Τώρα έχω πρώην συμπαίκτες στην Πολωνία, τη Γερμανία, τη Σερβία, την Κροατία, την Ιταλία ... σε όλο τον κόσμο, για τους οποίους θα έκανα τα πάντα και οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για μένα. Το μπάσκετ χτίζει δεσμούς μεταξύ των συναδέλφων που δεν συναντάς σε καμία άλλη δουλειά. Εδώ στα Τρίκαλα, είμαι τυχερός που περιβάλλομαι από σπουδαίους παίκτες οι οποίοι είναι επίσης, το πιο σημαντικό, και σπουδαίοι άνθρωποι.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε ένα φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα ενώ παίξαμε και ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα πριν πάρουμε τον δρόμο για το μακρύ ταξίδι στην Αμαλιάδα.

 Νιώθω πάρα πολύ άνετα στην νέα μου πατρίδα. Πρόσφατα, έκανα αρκετές εξερευνήσεις των Τρικάλων και των γειτονικών περιοχών μαζί με τον συμπαίκτη μου,  Steve Panos (ο οποίος επίσης γιορτάζει τα γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα). Έχουμε δει μερικά απίστευτα αξιοθέατα. Η Ελλάδα είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες χώρες που έχω επισκεφτεί ποτέ στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει μία εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο της σεζόν. Θα σας δω όλους στο παιχνίδι!

Επίσης, να και εγώ δεν τρώω ζάχαρη, αν θέλετε να φέρετε κάποια τούρτες γενεθλίων στο κλειστό, ο Steve και εγώ θα τις μοιραστούμε πολύ ευχαρίστως με την υπόλοιπη ομάδα! Ο Ίλια Μιλουτίνοβιτς έχει γενέθλια στις 7 Φεβρουαρίου,  αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το μάθατε από μένα!

Ειρήνη.

Alex Harris

Shooting Guard, Τρίκαλα BC

Ερασιτέχνης αρθρογράφος