Το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει πριν το ματς της 5ης αγωνιστικής ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς.  Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και ζήτησε την στήριξη του κόσμου για τον αγώνα με την Κέρκυρα. «H πορεία της ομάδας μας μέχρι σήμερα, δηλώνει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της κατηγορίας. Μέχρι τώρα η στήριξη και το χειροκρότημα του κόσμου, μας έδινε μεγάλη δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΤ και να ζητήσουμε την μαζική του στήριξη τόσο στον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής με την Κέρκυρα όσο και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν».
Στο μεταξύ με πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι συνέχισαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς με την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και αμυντική λειτουργία.
O Γκμπαλέ Νταλί ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας σε αντίθεση με τον Φίλιπ Αρσενίεβιτς που έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας .
Οι παίκτες του ΑΟΤ θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το απόγευμα υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.
Το ματς της Παρασκευής με την Κέρκυρα (17:30, ΟΤΕ TV) θα διευθύνει ο Γιαννουλάκης (Χανίων) με βοηθούς τους Πετρίδη (Χίου) και Κοκμότο (Ρεθύμνου).
Τέλος από την ΠΑΕ γίνεται γνωστό ότι από σήμερα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Η προπώληση θα γίνεται σε περίπτερο του συλλόγου που θα βρίσκεται στις αρχές της Ασκληπιού (Goody’s). Τετάρτη: 18:00-20:00, Πέμπτη: 12:00-13:30 και 18:30-20:00.