Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση των Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μια στροφή, πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, οι «κυανέρυθροι» έπιασαν κορυφή και περιμένουν πλέον την ομάδα του Καραϊσκάκη, στο στάδιο, για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο.

Χθες ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Ζυγκερίδης προπονήθηκε με την ομάδα και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στα τμήματα υποδομής του Άρη και σε Μέγα Αλέξανδρο αλλά και Εθνικό Γαζώρου. Έπαιξε στα 8 από τα 10 ματς του Τυρνάβου και σημείωσε και ένα τέρμα στον αγώνα Τύρναβος-Αγροτικός 1-2 με προπονητή τον Διγκόζη για την 5η αγωνιστική της football league.

Ευχαριστίες σε Κοζάνη

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ευχαρίστησε δημόσια τη διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. 

Αναλυτικά το ευχαριστήριο της διοίκησης του ΑΟΤ: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Τρίκαλα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ αλλά και τους φιλάθλους της για την άψογη φιλοξενία πού προσέφεραν στην αποστολή του Α.Ο.Τρίκαλα αλλά και στους  φίλους της ομάδας μας.

Η διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα  επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα πού θα γίνει στα Τρίκαλα  στα πλαίσια  του Β' γύρου της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας».