Tα Τρίκαλα θα κοντραριστούν, εντός έδρας, με την ομάδα του Αιγίου την Κυριακή (10/1) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Γιώργος Μαραντάς, με την προετοιμασία τους να έχει μπει στην τελική ευθεία. Προκειμένου κιόλας ο νέος τεχνικός των Τρικάλων να έχει μία εικόνα από το υλικό που καλείται να διαχειριστεί, χθες η πρώτη ομάδα αντιμετώπισε αυτή των Νέων σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου. Ο τεχνικός της ομάδας θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος, σε γενικές γραμμές από την εικόνα των παικτών, οι οποίοι έδειξαν αγωνιστική διάθεση σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. 
Η επαγγελματική ομάδα νίκησε με 5-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ναβάρο, Κουσκουνάς, Σερτζίνιο και Δουκάκης(2).
Στροφή σε Γουόρντεν
Λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Σκοπιανού φορ Κιρόφσκι τα Τρίκαλα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον 23χρονο Γκανέζο επιθετικό, Ερικ Γουόρντεν, ο οποίος φέτος έχει 11 συμμετοχές και 2 γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο παίκτης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο Γουόρντεν έχει παίξει ακόμη σε Φωκικό και Λεβαδειακό. Στο Φωκικό στη football league αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πετυχαίνοντας 8 γκολ συμβάλλοντας έτσι στα στην παραμονή της ομάδας της Άμφισσας.
Αντίθετα, δεν προχωρά η περίπτωση του Πουρή καθώς οι ιθύνοντες του Αιολικού ζήτησαν να μην αποδυναμωθεί η ομάδα τους και με αποχώρηση του τερματοφύλακα.