Σε μεγάλο αδιέξοδο βρίσκεται η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μπροστά στην οικονομική αδυναμία του Χάρη Κουτσούρη να αποπληρώσει τις προκαταβολές που δεσμεύτηκε στους παίκτες τις ομάδας, εκείνοι αποφάσισαν να απόσχουν από τις υποχρεώσεις του ΑΟΤ μέχρι τη Δευτέρα, αλλά φαίνεται πως η στάση τους δεν θα αλλάξει και μετά το πέρας της προθεσμίας. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Κερκυραίος επιχειρηματίας αναζητά εναγωνίως "συμπαίκτες" ή αγοραστές, ώστε να αποφευχθεί η αποχώρηση του ΑΟΤ από το φετινό πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, όμως, δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς κανένας δεν είναι σε θέση να βάλει χρήματα στην ομάδα, και συνεπώς στο τραπέζι υπάρχει η έσχατη λύση, αυτή του Βαγγέλη Πλεξίδα

Μπορεί οι φίλαθλοι της ομάδας να μην θέλουν να ακούν το όνομά του μετά από όσα πέρασε ο ΑΟΤ κατά την προηγούμενη θητεία του, πλην όμως, τη δεδομένη στιγμή φαντάζει ο μόνος που γνωρίζει τα τεκταινόμενα της Β' Εθνικής, που θέλει να ασχολείται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και που διαθέτει άμεσα το απαραίτητο κεφάλαιο για να καλύψει τις επείγουσες οικονομικές υποχρεώσεις, έχοντας πουλήσει την ΑΕΛ πριν λίγες εβδομάδες στον Αλέξη Κούγια. 

Πλεξίδας: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου, αλλά όχι ως συμπαίκτης"

Το βράδυ της Παρασκευής μιλώντας στο flnews.gr, ο Βαγγέλης Πλεξίδας άνοιξε τα χαρτιά του τονίζοντας πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του και διευκρινίζοντας πως δεν θέλει να μπει ως συμπαίκτης. 

"Από την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Μιλάω με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη. Αυτή τη στιγμή τα Τρίκαλα έχουν πρόεδρο και άνθρωπο που τρέχει την ομάδα. Δεν θα μπορούσα να μπω σε μια ομάδα που ήδη υπάρχει πρόεδρος. Αυτή τη στιγμή ο Κουτσούρης είναι αφεντικό. Οι εξελίξεις θα φανούν τις επόμενες μέρες. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια ομάδα ως συμπαίκτης. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τρικαλινός.

Δεν κινδυνεύει η συμμετοχή στο κύπελλο

Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, σήμερα η διοίκηση του ΑΟΤ πλήρωσε τις απαιτούμενες 3.000 στην ΕΠΟ για να διασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος που ξεκινά στο τέλος του μήνα.