Μετά το πέρασμά του από την ΑΕΛ, στον πάγκο της οποίας έχει κάτσει σε δύο διαφορετικές περιόδους, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος επέστρεψε στη Β' Εθνική. Ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου έχει αρκετά δύσκολο έργο, αφού, σε αντίθεση με όλους τους συναδέλφους του, δεν έχει κλείσει ούτε εβδομάδα στα Τρίκαλα. Πρόκειται για τον πιο νεαρό τεχνικό της κατηγορίας, ο οποίος έχει αρκετές φρέσκιες ιδέες και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.
Στόχος του 38χρονου όπου πηγαίνει είναι να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του στο a-sports.gr για τα Τρίκαλα: «Γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και αμφίρροπο, καθώς σε αυτό βρίσκονται και κάποιες ιστορικές ομάδες. Πρόκειται για ένα μαραθώνιο, στον οποίο χρειάζεσαι διάρκεια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κατεβάζουμε μια ομάδα που θα παίζει κάθε Κυριακή ποδόσφαιρο.
Θέλουμε να βγαίνει η προσπάθεια όλης της εβδομάδας στον αγώνα και να ικανοποιούμε τον κόσμο και τη διοίκηση. Όποιος μπει σε διαδικασία να κάνει προγνωστικά από τόσο νωρίς είναι πολύ πιθανό να πέσει έξω. Στα Τρίκαλα υπάρχει ένα κράμα έμπειρων παικτών με νεαρούς και εκεί θα στηριχτώ και θα προσπαθήσω να βρω την κατάλληλη χημεία. Ο κόσμος των Τρικάλων είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τον ικανοποιούμε με την αγωνιστική μας παρουσία στο γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελέσματος».