Στη δεύτερη θέση της Β' Εθνικής βρίσκονται τα Τρίκαλα ύστερα από τη σημερινή εντός έδρας νίκη τους με 2-0 κόντρα στην Καλλιθέα και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο τεχνικός τόνισε ότι δεν θα πρέπει τα μυαλά των παικτών του να πάρουν αέρα, ενώ υπογράμμισε ότι με το τρίποντο ενάντια στους «κυανόλευκους» πήρε αξία και το διπλό της προηγούμενης εβδομάδας ενάντια στον Αγροτικό Αστέρα.
«Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο συνάδελφος έκανε λόγο για μια δίκαιη νίκη δεν έχω να πω πάρα πολλά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερα διαβασμένοι. Από εκεί και πέρα, δώσαμε αξία στη νίκη του Ευόσμου.
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δύσκολη στη διαχείριση γιατί έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πάρα πολλά ακόμη. Αυτή η νίκη μας δίνει περισσότερη ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είναι σημαντικό. Τίποτα δεν τελειώνει με μια νίκη η με δύο και τίποτα δεν καταστρέφεται με μια ήττα. Όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Βοήθησε και ο καλός καιρός, βοηθάμε και εμείς.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω καμία πρόβλεψη. Υπάρχουν αξιόλογες και ιστορικές ομάδες. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Κάθε φορά ένα σκαλάκι παραπάνω. Κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε αυτό που μπορούμε. Όσο είμαστε ψηλά είναι καλό για εμάς και κακό για τους από κάτω. Αύριο το πρωί προπόνηση στο Λογγάκι κεφάλια κάτω δουλειά και συνεχίζουμε», δήλωσε ο Παναγόπουλος.
a-sports.gr