Εμφανώς ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Παναγόπουλος.
Ο τεχνικός του ΑΟΤ τόνισε ότι ο στόχος των Τρικάλων είναι η πρώτη θέση, ωστόσο υπογράμμισε ότι άπαντες στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι.
«Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι για να διατηρηθείς ψηλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Φτιάχνουμε την ψυχολογία μέσα από τη δουλειά μας. Όπως μετά τη νίκη με την Κέρκυρα δεν πήραμε το πρωτάθλημα έτσι μετά την ήττα από την Καρδίτσα δεν χάσαμε το πρωτάθλημα. Άρα και σήμερα μετά το 3-0 δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας. Όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί όχι και στην πρώτη θέση, δεν υπάρχει κάτι πιο ψηλά από την πρώτη θέση», ανέφερε ο Παναγόπουλος.
Ενώ για το ματς με τους Σερραίους σχολίασε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, όπου η ομάδα των Τρικάλων ήταν επιπέδου Σούπερ Λιγκ και οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν όμορφα πράγματα, θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός. Θα μου επιτρέψετε επειδή βρίσκομαι σε ένα ιστορικό στάδιο και είδα φίλους να είμαι λακωνικός. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων, στους οπαδούς και τους φιλάθλους που κάποιοι τους στέρησαν αυτή την εικόνα. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί.
Ήμασταν πιστοί στο τακτικό μας πλάνο. Βάλαμε την μπάλα κάτω. Φύγαμε από την κακή παρένθεση των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα για αμφισβήτηση και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Τους είπα αν θέλουμε να είμαστε ψηλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί είτε παίζουμε με την ΑΕΛ είτε με τον Πανελευσινιακό, δεν άφησα αιχμές για τους παίκτες μου.
Για το παιχνίδι όσοι είδατε δεν χωράει περαιτέρω ανάλυσης. Όμορφο ποδόσφαιρο, παραγωγικό ποδόσφαιρο, τρία όμορφα γκολ, δύο δοκάρια. Νομίζω δίκαια κερδίζουμε και τις εντυπώσεις που χάσαμε. Έχουμε βρει την αντίδρασή μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Κλείνοντας θέλω να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο. Χαίρομαι που στο Αλκαζάρ έχω μόνο νίκες».