Nέα αλλαγή σκηνικού με τον Ντεμέτριους Κόνγκερ. Μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε η Χάποελ Ιερουσαλήμ επανήλθε για τον φόργουορντ των Τρικάλων ακούγοντας, εν τέλει, το "ναι" από τα χείλη του. O παίκτης θα αγωνιστεί με την Κηφισιά και στη συνέχεια θα φύγει. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport24.gr το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Τρικάλων θα δώσει το Σάββατο (6/2) ο Ντεμέτριους Κόνγκερ, ο οποίος αποδέχθηκε εν τέλει την πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ, για να ολοκληρώσει εκεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας 16.6 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά παιχνίδι. Εμφανίσεις που μοιραία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ να καταθέτει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.
Κι αν αρχικά η πλευρά του παίκτη απάντησε αρνητικά, η βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι Ισραηλινοί την Τετάρτη (3/2) έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις του, με τον 26χρονο να μετακομίζει άμεσα στην Ιερουσαλήμ. Πρώτα βέβαια θα αγωνιστεί κόντρα στην Κηφισιά (6/2, 17:00), αποχαιρετώντας εν συνεχεία την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, η οποία ήδη αναζητά στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση για τη θέση "3".