Αλλάζει οριστικά σελίδα ο ΑΟ Τρίκαλα από την Παρασκευή, καθώς πλέον η ιστορική ομάδα περνά στα χέρια ενός άλλου επιχειρηματία. Ο Χρήστος Γιαλιάς από την Αθήνα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, όπως οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο δημαρχείο. Εκεί και μία μικρή μερίδα οπαδών που είχαν μία πρώτη επαφή μαζί του. 

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε στα χέρια του μέχρι πρότινος τον Πανελευσινιακό, τον οποίο ανέβασε στη Football League, αλλά μετά από διαφωνία με τους φορείς της πόλης παραιτήθηκε. Έτσι, ήρθε στα Τρίκαλα έχοντας έτοιμη τη στελέχωση της ομάδας, καθώς εκτός από τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα φέρνει μαζί 24 παίκτες από το ρόστερ του Πανελευσινιακού, αλλά και συνεργάτες του που θα αναλάβουν τις ακαδημίες, το γραφείο Τύπου και το επικοινωνιακό κομμάτι. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο συνεργάτης του, Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΑΟΤάρας "ανακοίνωσε" τον Γιαλιά!

Η νέα διοίκηση αποχώρησε από τα Τρίκαλα για την Αθήνα και θα επιστρέψει τη Δευτέρα, ημέρα που πιθανότατα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση της νέας ομάδας.

Νωρίτερα ο Χρήστος Γιαλιάς ξεναγήθηκε και στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων από μέλη του Ερασιτέχνη. 

 

Εικόνες από sportrikala.gr, trikalascore.gr