Ο σχεδιασμός των Τρικάλων έγινε άνω κάτω μετά την απρόσμενη απόφαση του Τζιν Τιγκ να αποχωρήσει από την πόλη, δίχως να ενημερώσει κάποιον. Τα προβλήματα είναι πολλά για τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι ηττήθηκαν το Σάββατο από την Καβάλα και είδαν την απόσταση που τους χωρίζει από τις δύο τελευταίες θέσεις να μειώνεται. Χρόνος δεν υπάρχει, χρήματα για ξόδεμα επίσης, οπότε καταλαβαίνετε πως ο Κώστας Φλεβαράκης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνει από εδώ και πέρα.
Το πρώτο πράγμα που βγαίνει από τα Τρίκαλα είναι πως το μηνιαίο συμβόλαιο του Μπράντον Μπράουν δεν πρόκειται να επεκταθεί, κι αυτό γιατί η φυγή του Τζιν Τιγκ αλλάζει τα δεδομένα. Άμα τη επιστροφή του Όβι Σόκο, οι "κυανέρυθροι" θα είναι καλυμμένοι στο "4", αναζητώντας μόνο έναν σέντερ. Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα σε μείζονα βαθμό, δίχως να χρειάζεται να γίνονται αλχημείες εντός του παρκέ.
Ο Κώστας Φλεβαράκης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να τσεκάρουν παίκτες που προτείνονται τις τελευταίες ημέρες, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει ως στόχο να βρει τον διάδοχο του Τζιν Τιγκ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Με αυτό το σκεπτικό κινείται...
sport24.gr