Ο Γιώργος Βακουφτσής θα είναι ο προπονητής των Τρικάλων στην ομάδα κάτω των 19 ετών.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ Μετέωρα, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

Σε δήλωσή του ανέφερε:  «Ξεκινάμε να χτίσουμε μία ομάδα, που θα αποτελέσει το μέλλον του Τρικαλινού ποδοσφαίρου.  Η ομάδα Κ-19 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για τα Τρικαλινά παιδιά. Τα τελευταία 3-4 χρόνια βρίσκομαι μόνιμα στα Τρίκαλα και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές από το Ερασιτεχνικό του νομού, που με το ταλέντο τους, μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. ‘Εχω ήδη μία λίστα από αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει στη συνέχεια να μιλήσουμε με τους ίδιους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να τους εντάξουμε στο δυναμικό του Α.Ο.Τρίκαλα. Στόχος μας η ομάδα να γίνει όσο πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα».

Στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας παραμένει ο Ζήσης Κατσαντώνης. Όπως τόνισε:  « Εύχομαι η περσινή χρονιά να είναι μία νέα αρχή για την ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα, για την ομάδα της πόλης μας που όλοι αγαπάμε. Δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, κάποια πράγματα μπορεί να πάνε λίγο πίσω. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. ‘Ότι και να γίνει τίποτα δε σταματάει. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες ανάγκες του πρωταθλήματος της Football League”.