Mε γκολ του Μηνά στο 63’ τα Τρίκαλα έκαμψαν την αντίσταση του Θεσπρωτού (φωτογραφία από sportrikala.gr) και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η τοπική ομάδα μάλιστα εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Τσαριτσάνη (0-0) και ξέφυγε πλέον τρεις βαθμούς στην κορυφή.

Tα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 12’ σημείωσαν γκολ με τον Τέλλο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία στο 43’, ενώ στο 62’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Βενέτης απέκρουσε εξ’ επαφής κεφαλιά του Γιώτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Καμπλιώνη ο Μηνάς άνοιξε το σκορ για τους γηεπδούχους. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στην ισοφάριση στο 72’ όταν ο Κοσμίδης έφυγε μόνος του απέναντι στον Ντάσκα αλλά πάτησε την μπάλα.

Τα Τρίκαλα είχαν και πάλι την ευκαιρία να σημειώσουν γκολ με πέναλτι αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Καμπλιώνης ανατράπηκε από τον Βενέτη στο 85’ αλλά ο Τέλλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Πάνος του ΣΔ Ηπείρου.
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελί, Καμπλιώνης, Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας (58' Μηνάς), Σαχινίδης (88' Ρεντζιλάς), Ζυγκερίδης (46' Κέρι), Κουτσόπουλος

Θεσπρωτός: Βενετης, Θεοδώρου, Πανταζής, Αιγκιούν (90+ Κάλλος), Καρύδης, Μηνάς, Ασωνίτης (46' Παππάς), Μώκος, Σιάνης (57' Λεοντίου, Κοσμίδης, Ντόκος