Στις 5.30 σήμερα το απόγευμα ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League με τα Τρίκαλα να υποδέχονται στο ντέρμπι κορυφής την Κέρκυρα. Η τοπική ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, ένα λιγότερο από την Κέρκυρα σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της πόλης. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες και μετά το τέλος της προπόνησης ο Κωνσταντίνος  Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Διονύσης Χιώτης, Gbale Dally και Γιάννης Τοπτίδης.
Aναλυτικά η αποστολή: Σικαλιάς, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Ρεπετσάς, Κουμπαρούλης, Ζώνας, Νιάρος, Λαμπάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Μουμίν, Μακρίδης Gonzalez, Βαγγελής, Δουκάκης, Stevanovic, Arsenijevic, Χαροντάκης, Romanov, Κουσκουνάς, Vazquez.
Το παιχνίδι πάντως θα έχει ιδιαιτερότητες καθώς οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μοιάζει με βούρκο μετά τη χθεσινή έντονη βροχόπτωση.
Η Κέρκυρα με τη σειρά της βρίσκεται ήδη στα Τρίκαλα με τον προπονητή Αγγελο Διγκόζη να ανακοινώνει την αποστολή.
Ο Παρασκευαΐδης επιλέχθηκε τελικά να προφυλαχθεί, ενώ και οι Κρητικός, Μεντής έμειναν εκτός, όπως και ο τραυματίας Ζουμπουλάκης.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Γκόμες, Βλάχος, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Ντιόγκο, Μακρίδης, Όμο, Καρντόζο, Ντατίδης, Ντουαλά, Ζορμπάς, Σουάνης, Φάμπιο, Κόντος, Κωτάτης, Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης, Λέντριτς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σάββατο
Εργοτέλης – Παναιγιάλειος (15:00)
Κισσαμικός - Νέος Αχαρναϊκός (16.00)
Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία(16.00)
Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή (16.00)
Ζάκυνθος – Καλλιθέα (16.00)
Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00)
Απόλλων Σμύρνης - Λάρισα (16.00)
Κυριακή
ΑΟ Χανιά - Αγροτικός Αστέρας (15.00)