Νικηφόρα πέρασε και από την Κατερίνη η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Βατανιακού. Oι κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση.

Προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 5’ με τον Πέντσα και έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Καμπλιώνη στο 57’.

Το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς νίκης, διατηρώντας τη διαφορά από τον Καραϊσκάκη Αρτας που επιβλήθηκε του Δωτιέα Αγιάς.

Στον αγώνα ξεκίνησε από την αρχή ο νεοαποκτηθείς Σπάσιτς δείχνοντας καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια.

Το επόμενο ματς είναι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στα Τρίκαλα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Τσιτσανούδης με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρέλη, Μάνο από την Λάρισα.
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Παπαευθυμίου, Τέλλος, Βαγγελή (82' Μπασιάκας), Σπάσιτς (86' Στούμπος), Σαχινιδης (65' Μοσχάκης), Πέντσας, Μηνάς, Καμπλιώνης

Βατανιακός: Τζήμας, Σκούρτη (55' Κυπαρίσσης), Χαρτοματζίδης, Παναγιωτίδης, Πιριτζάους, Παπανδρέου (70' Δαδάκος), Λαζαρίδης, Μποστάντζι, Καρτζαμπάς, Χαλκιαδάκης, Καραγιάννης (63' Κατσιούλας)