Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κατάφερε η Φαρκαδόνα να …σώσει την παρτίδα κόντρα στο Καναλάκι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Κυριακάκη, ενώ οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, παρότι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’ με τον Ετόφ.
Το νέο στραβοπάτημα της τοπικής ομάδας έχει ως συνέπεια να παραμένει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (11η με 13 βαθμούς), ενώ για να παραμείνει στην κατηγορία που είναι και ο βασικός στόχος πρέπει να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της στη συνέχεια.
Α.Ε.Φ. (Γιάννης Προβίδας) : Πατσιαλής, Νάκου (75΄Ρεντζιλάς), Αετόπουλος, Φορτούνης, Κουμπούρας, Μπασιάκας, Νικούλης, Μηνάς, Διβανές (53΄Διβανές), Ετόφ, Ιακωβάκης
Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Σιώρος, Πολυχρονάκης, Μακρυγιάννης (75΄Λαγός), Κυριακάκης (58΄Τσομάι), Κωνσταντίνου Βασίλης.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αιγινιακός έχασε στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο με 2-0 με αποτέλεσμα ο Καραϊσκάκης που κέρδισε με 4-0 τον Πύρασο να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα (13η αγ)
Φαρκαδόνα – Αχέρων Καναλακίου 1-1
Δωτιέας Αγιάς – Πιερικός 0-0
Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0
Ρήγας Φεραίος – Αιγινιακός 2-0
Α.Ε. Καραϊσκάκης – Πύρασος 4-0
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τύρναβος 1-1
Εθνικός Φιλιππιάδας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
Πύδνα Κίτρους – Οπούντιος Μαρτίνου 2-2
Ρεπό: Φωκικός
Βαθμολογία (σε 13 αγώνες): Καραϊσκάκης 28, Θεσπρωτός 24, Αιγινιακός, Πύδνα Κίτρους 23, Ρήγας Φεραίος 19, Πύρασος, Φιλιππιάδα 18, Τσαριτσάνη 15, Πιερικός 14, Αγιά, Φαρκαδόνα 13.