Μια νίκη που... τάραξε τα νερά στη Β' Εθνική έκαναν την Παρασκευή (23/10) τα Τρίκαλα, τα οποία έκαμψαν την αντίσταση της Κέρκυρας με 3-2.
Ο Νίκος Κουσκουνάς ήταν από τους πρωταγωνιστές των Θεσσαλών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πετυχαίνοντας ένα γκολ και έχοντας συνολικά πολύ καλή εικόνα.
Λίγες ημέρες μετά μίλησε στο a-sports.gr όχι μόνο για το ματς με τους Φαίακες, αλλά και για τους στόχους του ΑΟΤ και τους δικούς του, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας.
Στο ματς με την Κέρκυρα τα Τρίκαλα έδειξαν πως επέστρεψαν στη Β' Εθνική για να πρωταγωνιστήσουν. Συμφωνείς;
«Ήταν μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Η Κέρκυρα διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της Β' Εθνικής, μιλάμε για ομάδα που προετοιμαζόταν για τη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, εμείς μπαίναμε δυνατά στις μονομαχίες και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Μας δίνει μεγάλη ώθηση ο κόσμος».
Περίμενες ότι η ομάδα θα έχει τέτοια συγκομιδή βαθμών μετά από πέντε αγωνιστικές;
«Το περίμενα γιατί δουλεύουμε καθημερινά πολύ δυνατά στις προπονήσεις και ανταμειβόμαστε κάθε Κυριακή με τους βαθμούς που παίρνουμε. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το απόλυτο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται συνεχώς να νικάς».
Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο ΑΟΤ; Ακόμη και να έρθει η άνοδος, όπως είπε ο κύριος Γιαλιάς;
«Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Εμείς κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Κάθε Κυριακή θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς και να διατηρούμαστε στις πρώτες θέσεις».
Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε, έχει ματς Κυπέλλου. Ο ΑΟΤ και ο Αγροτικός Αστέρας είναι οι δύο ομάδες που έχουν αποκλειστεί. Δεδομένου ότι το Κύπελλο δεν είναι στόχος για καμία ομάδα της Β' Εθνικής, το θεωρείς θετικό που δεν παίζετε;
«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε προκριθεί. Ωστόσο είναι θετικό γιατί μία ομάδα που δεν παίζει, όπως εμείς, μπορεί να φτιάξει κάποια προβλήματα, να δώσει χρόνο στους τραυματίες της, να δουλέψει πιο εύκολα και καλύτερα για το επόμενο ματς. Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας».
Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν και η αιτία της αλλαγής προπονητή. Η άποψή σου για τον κύριο Παναγόπουλο;
«Πρόκειται για έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος όμως έχει παραστάσεις και από τη Σούπερ Λίγκα. Έχει καινούργιες ιδέες στο ποδόσφαιρο και δουλεύουμε τακτικά πολύ καλά σε διάφορα κομμάτια. Πρόκειται για έναν προπονητή με σύγχρονη φιλοσοφία».
Μέσα σε λίγο καιρό τα Τρίκαλα άλλαξαν διοίκηση, ρόστερ και προπονητή. Πόσο δύσκολο ήταν να γίνετε ομάδα;
«Ήταν δύσκολο αλλά είναι και η δουλειά μας αυτή. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ό,τι μας ζητούν πρέπει να το κάνουμε. Παλεύουμε για το καλό των Τρικάλων όλοι και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Εσύ πώς το ζεις στα Τρίκαλα; Βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα.
«Ο κόσμος είναι πραγματικά πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Διψάει για ποδόσφαιρο. Αν είχε καλό καιρό την Παρασκευή με την Κέρκυρα νομίζω ότι το γήπεδο θα είχε πάνω από 5.000-6.000 στις εξέδρες. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας».
Κλείνοντας, ο προσωπικός σου στόχος για τη σεζόν ποιος είναι;
«Πάνω απ' όλα να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ γίνεται και να παραμείνω υγιής. Από εκεί και πέρα, ας έρθει ό,τι καλύτερο και για τον ΑΟΤ και για μένα».
a-sports.gr (Aντώνης Τσιράκης)