Με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα τα Τρίκαλα υποδέχονται αύριο (16.00) στο δημοτικό στάδιο την Καλλιθέα. Η τοπική ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στον Εύοσμο και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έχοντας στο πλευρό της και τη στήριξη των φιλάθλων. Από την άλλη πλευρά η αποστολή της Καλλιθέας βρίσκεται ήδη στα Τρίκαλα με τον Νίκο Παντελή να μην υπολογίζει στους Τζάκσον, Μουχτάρη και Γκίνη, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τους άλλους δύο διεθνείς με τις Κ20 της Κύπρου και της Αλβανίας αντίστοιχα.
Στο Παμπελοποννησιακό
Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θα γίνει η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα.
Οι Αχαιοί θα ήθελαν να αγωνιστούν στην Αγυιά, ωστόσο το εν λόγω γήπεδο δεν είναι ακόμη κατάλληλο προς χρήση, καθώς δεν έχει τακτοποιηθεί ακόμα το θέμα με τη μελέτη στατικότητας και αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.
Μοιραία, το ματς με τον ΑΟΤ δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί στη φυσική έδρα των «κοκκινόμαυρων» και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα υποδεχθεί τους νεοφώτιστους στο Παμπελοποννησιακό.