Με αρχή το σημερινό παιχνίδι με τον Αρκαδικό (17.00) τα Τρίκαλα BC Aries δίνουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου μια σειρά αναμετρήσεων που θα κρίνουν εν πολλοίς την παραμονή τους ή όχι στην κατηγορία. Για το παιχνίδι με τη νεοφώτιστη ομάδα του Αρκαδικού χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή Κώστα Φλεβαράκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.trikalabc.gr). Όπως αναφέρει «πολλά είναι τα σημαντικά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά υπάρχουν και κάποια καθοριστικά για την συνέχεια. Ένα από αυτά είναι το παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο να θεωρείται πιο επιβεβλημένη από ποτέ θα παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας». Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του το Φίλιππο Καλογιαννίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, «ενθύμιο» που αποκόμισε στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας.
Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό καλό θα είναι να το κάνουν το πρωί του Σαββάτου 10-2 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6) ή μέσω του viva.gr. Όσοι επιλέξουν να πάρουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια που θα ανοίξουν στις 3 το μεσημέρι καλό θα είναι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.
Να θυμίσουμε ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό  στην Θύρα 7 αξίας 10 ευρώ θα δουν δωρεάν το παιχνίδι με το Λαύριο (02/01) από την ίδια θέση είτε προσκομίζοντας στα γραφεία της ΚΑΕ το εισιτήριο είτε λαμβάνοντας ηλεκτρονικά με mail τον κωδικό της έκπτωσης για τα print at home εισιτήρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της viva.
Με τον τρόπο αυτό οι Τρικαλινοί φίλαθλοι που θα επιλέξουν την προσφορά, στην τιμή του ενός θα δουν τα δύο ίσως πιο καθοριστικά παιχνίδια του Α’ γύρου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (μαθητικά, φοιτητικά, ανέργων, στρατιωτικά), 10 ευρώ (Θύρες 3,5,7), 15 ευρώ(Θύρες 2,4,8) και 20 ευρώ (VIP).
Στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό έχουν προσκληθεί παιδιά από το 26ο και το 33ο δημοτικό καθώς και η Ακαδημία Μπάσκετ των Δαναών.