Στο πρώτο τεστ της χρονιάς για τον ΑΟΤ στο Καρπενήσι έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής κόντρα σε μία έτερη ομάδα της Football League, την Καλλιθέα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

Ο Περικλής Αμανατίδης έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό τεστ στο Καρπενήσι, με το αποτέλεσμα να περνά σε δεύτερη μοίρα. 

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπούζας στο 73' όταν ο Μακρυωνίτης έκανε λάθος και ο παίκτης των «μπλε» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αμανατίδης δεν χρησιμοποίησε τον Σάκη Τέλλο επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Βίρβου ο οποίος μεταξύ άλλων συνέθεσε και τον ύμνο του ΑΟ Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες βρέθηκαν και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ, η οποία προπονείται επίσης στο Καρπενήσι.

Οι συνθέσεις στο χθεσινό παιχνίδι:

ΑΟ Τρίκαλα: Πίτκας, Σκούπρας, Κοτσώνης, Γιώτας, Παπαργυρίου, Μοσχάκης, Βαγγελή, Καμπλιώνης, Κέρι, Κυριάκος, Σαχινίδης

2ο ημίχρονο: Μακρυωνίτης, Τσατσαρής, Ανδρέου, Παπαευθυμίου, Παγώνης, Τσιώλης, Γεωργίου (78΄Ντάφλας), Σινάνι, Ψύρρας (78΄Μηνάς), Αλμπάνης Στ., Ρεντζιλάς (80΄Κατσαντώνης)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Νώνης, Πίκολο, Τεγούσης, Σταύρου, Μπέλης, Τσίπρας, Φράγκος, Προκς

2ο ημίχρονο: Μιχελής, Συργιόπουλος, Μουχτάρης, Τσιώνης, Κατσικογιάννης, Σταμόπουλος, Μπούζας, Αρναρέλης, Σμυρλής, Ιγνατίδης, Τζάκσον