Δεν τα κατάφερε η Φαρκαδόνα στο γήπεδο της Αγχιάλου όπου γνώρισε την ήττα από τον Πύρασο με 1-0 για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Αναστασίου στο 11’ .
H Φαρκαδόνα στάθηκε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει.
Στο 90΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στεφανή ωστόσο στα λεπτά που έμειναν το σκορ δεν άλλαξε.
Πύρασος Ν. Αγχιάλου: Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Καραγιώργος, Κοτσαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου
Α.Ε. Φαρκαδόνας: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Διβανές, Ετόφ, Νικούλης, Ιακωβάκης
Στους υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίσει η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Καραϊσκάκη κόντρα στον Θεσπρωτό(1-1) και η εκτός έδρας νίκη του Αιγινιακού με 3-0 μέσα στο Μαρτίνο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Φαρκαδόνα 1-0
Τύρναβος-Φωκικός 1-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αιγινιακός 0-3
Οπούντιος Μαρτίνου-Νίκη Βόλου 1-1
Πύδνα Κίτρους-Πιερικός 1-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αχέρων Καναλακίου 0-0
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Δωτιέας Αγιάς 0-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 1-1
Ρεπό: Ρήγας Φεραίος
(*) Προηγείται ο Καραϊσκάκης με 20 βαθμούς και ακολουθούν Αιγινιακός,Πύδνα Κίτρους με 14, Φιλιππιάδα. Πύρασος με 13, Θεσπρωτός και Αγιά με 12 βαθμούς. Η Φαρκαδόνα βρίσκεται στην 11η θέση με 7 βαθμούς.