Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους φιλάθλους που ταξίδεψαν το περασμένο Σάββατο στην Άμφισσα προκειμένου να στηρίξουν τον ΑΟ Τρίκαλα στον τελικό του κυπέλλου Γ' Εθνικής, στέλνει η διοίκηση της ομάδας. 

Ακόμα, η διοίκηση ευχαριστεί για την χωρίς προβλήματα  διεξαγωγή του τελικού τόσο την ΕΠΟ όσο και την Αστυνομία Άμφισσας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα:

Η Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας, που μετέβηκαν στο δημοτικό γήπεδο Άμφισσας στον τελικό κυπέλλου της Γ’ Εθνικής  και παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού με τη συμπεριφορά που επέδειξαν, τόσο με τη θερμή υποστήριξη της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και απέναντι στους φιλάθλους και την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Επιπλέον, ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ευχαριστεί ,όλους τους τοπικούς φορείς των Τρικάλων για τη βοήθεια που διαρκώς προσφέρουν στην ομάδα μας ,καθώς και την Ε.Π.Ο την Αστυνομική Διεύθυνση Άμφισσας, τη Διοίκηση του Σταδίου και όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του αγώνα  φορείς που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.