Το περασμένο Σάββατο ο υπεραιωνόβιος Γ.Σ.Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ζαχαροπλαστείο «Δωδώνη» σε μια πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή που διοργάνωσε η Ακαδημία του  Ιστορικού  Συλλόγου. Ήταν μια εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν με πολύ μεράκι οι προπονήτριες της Ακαδημίας του Γ.Σ.Τρικάλων, κυρίες Αναστασία Μυλωνά και Παρασκευή Γρατσάνη επικουρούμενες από τους γονείς των παιδιών. Ήταν μια όμορφη γιορτή στην οποία πήρε μέρος η μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ.Τρικάλων, όπου  επικράτησε κέφι, χαρά  και δόθηκε η ευκαιρία  σε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν σε μια άλλη ατμόσφαιρα γιορτινή και ξέγνοιαστη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Τρικάλων κ. Δημήτριος Χαχάμης απευθυνόμενος  στους γονείς των αθλητών, στους αθλητές και   στους προπονητές,  ευχήθηκε το νέο έτος να είναι χαρούμενο, ευτυχισμένο και δημιουργικό και ο Γ.Σ.Τρικάλων να συνεχίζει και  στα επόμενα 120 χρόνια να προσφέρει στα αθλητικοκοινωνικά δρώμενα των Τρικάλων αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου δεν ξέχασε να αναφερθεί στην αθόρυβη αλλά πολύ ουσιαστική στήριξη του Συλλόγου, από τους δύο βασικούς χορηγούς, τον υπεύθυνο του ζαχαροπλαστείου «Δωδώνη» κ. Δημήτριο Παπία και τον επίσης υπεύθυνο της καφετέριας  «Libro» κ. Αθανάσιο Ζάχο.
Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση  του Συλλόγου για τον  εορτασμό των 120 χρόνων του. Θα ακολουθήσουν και άλλες οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.