Πολύ κοντά στην απόκτηση δύο νέων παικτών βρίσκονται τα Τρίκαλα BC Aries στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν με τον Κουάμε Αλεξάντερ(φωτό πάνω) για συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου όπως επίσης και με τον Μάικ Χολ (φωτό κάτω).

Ο Αλεξάντερ αγωνίστηκε πέρσι στις αρχές της χρονιάς στο Ρέθυμνο υπό τις οδηγίες του Θανάση Γιαπλά, αλλά αποχώρησε στα μέσα της σεζόν. Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Κένι Κάντζι που συνεχίζει την καριέρα του στη Σασαρι. Ο Αλεξάντερ αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Τρικάλων στο πρωτάθλημα.

Με τη φανέλα των Τρικάλων θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ο Μάικ Χολ, ο οποίος χθες "προσγειώθηκε" στη χώρα μας. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ (έχει κοινοτικό διαβατήριο) ήταν ανενεργός τους τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να παίρνει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το οσονούπω νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανέρυθρων" θα πάρει τη θέση του Ίλια Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Τρικάλων, στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/2) με τον Παναθηναϊκό.