O κεντρικός της εθνικής ομάδας Βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην πόλη των Τρικάλων.

Μετά από συνεννόηση με το ΔΣ του Α.Σ.  Ασκληπιός ο διεθνής  βολεϊμπολίστας συμμετείχε σε προπονήσεις του ανδρικού τμήματος, ενώ οι παίκτες του συλλόγου, με συμμετοχές σε προπονήσεις των εθνικών ομάδων, είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά σε ένα από τα αστέρια της Εθνικής ομάδας, να αναμετρηθούν μαζί του, να τον κοντράρουν, να κλέψουν απ’ τις κινήσεις του, να τον ρωτήσουν διάφορα.

Ο ίδιος απλός και προσιτός υπάκουε με ευλάβεια στις εντολές του προπονητή, δείχνοντας πως η αθλητική παιδεία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία των μεγάλων παικτών.

Ο προπονητής του Ασκληπιού, Ευθύμιος Γούλας, τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε στην ομάδα του Ασκληπιού και μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον.

Ο κεντρικός της εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία, αφού βρίσκεται πλέον κοντά σε μια μεταγραφή στην αυστριακή Ποζογίλνιτσα αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Όλοι βέβαια προπονητής και παίκτες ευχήθηκαν στον Παναγιώτη Πελεκούδα  υγεία, καλή δύναμη και επιτυχίες στην  καινούργια του ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες ενέργειες και δίνουν τεράστια ώθηση στα αγόρια που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ στην πόλη μας.