Κακό παραμένει το κλίμα στις τάξεις του ΑΟ Τρίκαλα. Η ανακοίνωση της διοίκησης Κουτσούρη προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα, αλλά όπως φαίνεται μάλλον χειροτέρεψε την κατάσταση. 

Τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ πως έχει πληρώσει προκαταβολές στους παίκτες της ομάδας, διέψευσε κατηγορηματικά ένας από αυτούς. Ο Αντώνης Καμπλιώνης με μήνυμά του στο Facebook δηλώνει πως όχι μόνο δεν έχει λάβει τα χρήματα, αλλά και πως είναι αδύνατο παίκτες να αγωνίζονται σε μία ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες. 

"Με έκπληξη διάβασα πριν απο λίγο την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ότι έλαβα χρήματα απο τον κ. Χάρη Κουτσούρη ως προκαταβολή συμβολαίου. Τον διαψεύδω κατηγορηματικά και λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο μας. Μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Με λύπη ζήτησα να αποχωρήσω απο την ομάδα διότι δεν μου αρέσουν τα όσα διαδραματίζονται. Δε νομίζω ότι κανείς λογικός ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα σωματείο με τέτοιες συνθήκες", έγραψε ο Καμπλιώνης. 

Δύο παραιτήσεις από το γραφείο Τύπου

Εκτός από τη διάψευση ήρθαν το μεσημέρι και δύο παραιτήσεις δημοσιογράφων από το γραφείο Τύπου του ΑΟΤ, οι οποίοι αμφότεροι σημειώνουν ότι δεν μπορούν να εργαστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες. 

Ο Χριστόφορος Παπαθανασίου εξέδωσε την εξής δήλωση για την παραίτηση:

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνω την παραίτηση μου από υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. Ευχαριστώ τον Χάρη Κουτσούρη για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και εύχομαι ειλικρινά η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί προσωπικά δεν μπορώ να προσφέρω άλλο στο πόστο αυτό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Γρηγόρη Καραμπούλα:

"Με αφορμή τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα υποβάλλω την παραίτηση μου από το γραφείο τύπου της ομάδας. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα και κατ’ επέκταση τον κ. Κουτσούρη για τη τιμητική πρόταση που μου έγινε καθώς επίσης τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την αγαστή συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ο ΑΟ Τρίκαλα να βρει την ηρεμία του και η αγαπημένη ομάδα όλων των Τρικαλινών να βαδίσει στον δρόμο της επιτυχίας".

Συνεχίζουν την αποχή οι παίκτες

Σήμερα είχαν συμφωνήσει να μιλήσουν και πάλι με τη διοίκηση οι παίκτες του ΑΟΤ, προκειμένου να δουν εάν θα συνεχιστεί η αποχή τους, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Οι παίκτες μαζεύτηκαν στην Μπαλκούρα, εκεί όμως δεν ήταν ούτε ο Χάρης Κουτσούρης, ούτε ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης. Οι παίκτες ενημέρωσαν τον βοηθό προπονητή ότι θα συνεχίσουν την αποχή, ενώ άνοιξαν διάλογο και με μέλη των Σακαφλιάδων που ήταν στην Μπαλκούρα για την απόφαση τους, αλλά και για το πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραντεβού Πλεξίδα με τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ