Την Κυριακή 7 Iουνίου διεξήχθη  ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής στην περιοχή Πύλη Τρικάλων. Η διαδρομή ξεκίνησε από το Δημαρχείο Πύλης και στην συνέχεια άγιο Βησσαρίων- Φήκη-Φιλύρα-Πιαλεία και τερματισμό στην Πύλη .

Όλα τα παιδιά του Ασκληπιού κάνανε καλή εμφάνιση υπό τις οδηγίες των προπονητών Αποστόλη και Γιώργο Μπούγλα παρόλο τη συνεχή βροχόπτωση που έκανε δύσκολο το έργο των αθλητών καθώς υπήρχε συνεχώς κίνδυνος πτώσης, λόγο ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στην κατηγορία Παίδων 64 χλμ ο Λευτέρης Ζώης μετά από πολύ καλή τακτική  κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Στην κατηγορία Παίδων επίσης καλό αγώνα κάνανε και οι Γιώργος Πάλλας – Αχιλλέας Ζντρήβας.

Στις κατηγορίες Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα 11χλμ τα αδέρφια Μέλλιου Παντελής και Λεωνίδας κατέκτησαν την 5η και 8η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία Παμπαίδων 24χλμ  ο Σταύρος Ακρίβος προσπάθησε για το καλύτερο αλλά είχε πτώση ευτυχώς όχι σοβαρή .

Την ίδια μέρα σε αγώνα ανωμάλου δρόμου που έγινε στην Σμίξη Γρεβενών συμμετείχε ο Στέφανος Βάσκος κατακτώντας την 4η θέση. Ο αγώνας διεξήχθη σε δασική διαδρομή τις περιοχής με πολλά τεχνικά περάσματα από σκαλοπάτια – μονοπάτια-ρυάκια και πετρώδη διαδρομή απαιτώντας αντοχή αλλά και καλή τεχνική από τους αναβάτες.

Οι προπονήσεις των αθλητών συνεχίζονται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα συμμετάσχουν σε ποδηλατικούς αγώνες στην Χαλκιδική , Καρδίτσα και Γραβιά.