Mε στόχο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν αύριο στις 6 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, την τοπική Αναγέννηση. Ο αγώνας, που θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV, συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων των δύο πόλεων σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα Τρίκαλα θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Σικαλιάς, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Ρεπετσάς, Κουμπαρούλης, Ζώνας, Νιάρος, Λαμπάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Μουμίν, Μακρίδης, Gonzalez, Βαγγελής, Δουκάκης, Stevanovic, Arsenijevic, Χαροντάκης, Κουσκουνάς, Gbale.
Από την πλευρά της ο ομάδα της Καρδίτσας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ζητώντας στήριξη, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Παράλληλα, έδωσε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια, την είσοδο στο γήπεδο, αλλά και τις οδηγίες της Αστυνομίας.
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό στις 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ΑΟΤ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Επίσης θα εγκριθεί και ο απολογισμός του Προσωρινού Διοικητικού συμβουλίου για το διάστημα από 7 Ιουλίου έως και 27 Νοεμβρίου.