Αλλάζει το κλίμα υπέρ του επιχειρηματία Χάρη Κουτσούρη μετά τη χθεσινοβραδινή συνάντησή του με την διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς φαίνεται πως ο χρηματοδότης του ΑΟΤ είναι πλέον ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ινία της ομάδας στη Football League.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα και το χρηματοδότη Χάρη Κουτσούρη σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές αυτή τη φορά να συμφωνούν στα περισσότερα ζητήματα, γεγονός που φέρνει τον Κερκυραίο επιχειρηματία πολύ κοντά στο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα σεζόν στη Football League.

Σύμφωνα με το trikalascore.gr, όπως επισημαίνεται πλέον και από κύκλους της διοίκησης, ο Χάρης Κουτσούρης όχι απλά θα έχει το ηθικό προβάδισμα, αλλά είναι πλέον και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον Α.Ο.Τ, μετά και τη σημερινή συγκέντρωση στο επιμελητήριο.

Ο Χάρης Κουτσούρης θα δώσει το παρών το βράδυ στη συγκέντρωση, όπου και αναμένεται να αναλύσει τα σχέδιά του ενώπιον των Τρικαλινών φιλάθλων, που αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.