Tα βλέμματα των φίλων των Τρικάλων BC στρέφονται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας, αυτό το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα. Η ομάδα μετά το «διπλό» στην Ελευσίνα έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή και χρειάζεται ακόμα ορισμένες νίκες γα να την «κλειδώσει»

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του δημοτικού κλειστού θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries κ. Κώστας Φλεβαράκης στους εκπροσώπους του τύπου.

Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν και διατίθενται από την ΚΑΕ Τρίκαλα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών Carna.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Αθανασίου Διάκου 6 στα Τρίκαλα και ώρες 10-2 το πρωί και 7-9 το απόγευμα έως την Παρασκευή και την ημέρα του αγώνα το Σάββατο 10-2 το πρωί. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 15 ευρώ. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω διαδικτύου από το www.omadanet.gr.

Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο

Το Γυμνάσιο της γειτονιάς όπου βρίσκεται το Δημοτικό κλειστό, το 2ο, επισκέφτηκαν ο Κώστας Φλεβαράκης και οι Mike Hall, Κwame Alexander, Slaven Cupkovic και Νίκος Χουχούμης (φωτογραφία). Μίλησαν στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα ενώ έπαιξαν και ένα μονό στο γήπεδο του σχολείου με τους πιτσιρικάδες να αποθεώνουν την κυανέρυθρη αντιπροσωπεία. Το Σάββατο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών 60 μαθητές του σχολείου προσκλήθηκαν να βρεθούν στις εξέδρες για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν αγώνα της Α1 από κοντά!