Η επιστροφή του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων αποτελεί τον ευσεβή πόθο των διοικούντων, αλλά η υλοποίηση της μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό γιατί υπάρχει αντίπαλος... από την Πολωνία.

H απόλυτη επιτυχία (και) της φετινής χρονιάς στα Τρίκαλα είχε ονοματεπώνυμο. Ο Κώστας Φλεβαράκης καθοδήγησε τους "κυανέρυθρους" στη Basket League για δεύτερη σερί σεζόν, με την άνετη εξασφάλιση της παραμονής να έρχεται ως επιστέγασμα της δουλειάς που έγινε, παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Λίγο πριν το φινάλε βέβαια o έμπειρος κόουτς αποχώρησε με προορισμό την Κόζαλιν , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έκλεισε οριστικά η πόρτα των Τρικάλων. Κι αυτό γιατί η εκτίμηση που υπάρχει από την πλευρά των διοικούντων τον σύλλογο προς το πρόσωπό του είναι μεγάλη. Εξ ου και η τάση που παρατηρείται προκειμένου να τον επαναφέρουν στην τεχνική ηγεσία, με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κι αυτή τη φορά όμως, το μεγαλύτερο εμπόδιο ακούει στο όνομα της πολωνικής ομάδας. Αν και η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε όμορφα για την Κόζαλιν, μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά, , του έχει κατατεθεί πρόταση να συνεχίσει το έργο του και να "χτίσει" από την αρχή την ομάδα της νέας χρονιάς.

Γι αυτό και στο μυαλό του υπάρχει το δίλημμα "Κόζαλιν ή Τρίκαλα", την ώρα που στη ζυγαριά μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες (βλ. οικογένεια) πλην του επαγγελματικού. Σε πρώτη φάση πάντως και παρά τη δεδομένη επιθυμία των Τρικαλινών να κλείσουν άμεσα την υπόθεση, πολύ δύσκολα θα υπάρχουν αποφάσεις, μιας και ο κόουτς Κώστας Φλεβαράκης (σ.σ.: βρίσκεται στα Τρίκαλα αυτή την περίοδο) έχει ζητήσει παράταση δύο εβδομάδων προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει. 

sport24.gr