Νίκη κορυφής η σημερινή για τον Α.Ο. Τρίκαλα με 2-0 επί του Εθνικού Φιλιππιάδας, καθώς επωφελήθηκε από την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 της Α.Ε. Καραϊσκάκης κόντρα στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Aρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση (φωτογραφίες από sportrikala.gr ) και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή). Πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε η βράβευση της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής από τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου και τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη στους οποίους ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης δώρισε από μια φανέλα της ομάδας με το όνομά τους.

Οσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού τα Τρίκαλα φρόντισαν από νωρίς να αποβάλλουν το όποιο άγχος ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 13’. Ο Κέρσι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Κουτσόπουλο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’ όταν ο Κέρι σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά με σέντρα βρήκε τον Πέντσα ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Π. Παπαευθυμίου, Βαγκελί, Σπάσιτς, Μοσχάκης (87′ Μπασιάκας) , Μηνάς (65′ Ζυγκερίδης), Κουτσόπουλος, Κέρι, Σαχινίδης (57′ Πέντσας)

Εθνικός Φιλιππιάδας: Σιαράβας, Τσαγκαλίδης (70′ Ρακόπουλος), Διαμαντόπουλος, Μαλάτος, Πανος, Λέτζος, Κολιάκης Π., Κολιός, Λάππας (90′ Παπάς), Κολιός Γ., Φώτης

Σκόνταψαν Καραϊσκάκης, Νεοκαισάρεια

Τόσο ο Καραϊσκάκης όσο και η Νεοκαισάρεια παραχώρησαν ισοπαλίες στις έδρες τους επί του Πύρασου και του Μαρτίνου χάνοντας έδαφος σε σχέση με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίκαλα-Φιλιππιάδα 2-0
Λευκάδια-Πυρσός δ.δ.
Κοζάνη-Αγιά 2-1
Μακροχώρι-Τσαριτσάνη 0-3
Νεοκαισάρεια-Μαρτίνο 0-0
Ρήγας Φεραίος-Άρτα 1-1
Καραϊσκάκης-Πύρασος 3-3
Θεσπρωτός-Βατανιακός 1-0

(*) Προηγούνται Καραϊσκάκης και Τρίκαλα με 58 βαθμούς και ακολουθούν η Νεοκαισάρεια με 54, το Μαρτίνο και ο Θεσπρωτός με 46, ο Ρήγας Φεραίος με 45 βαθμούς.