Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή στις 27 Σεπτεμβρίου το τρίτο και τελευταίο κύπελλο ανάβασης στον Κίσσαβο η «23η Ανάβαση Ανατολής».
Στον αγώνα συμμετείχαν 70 αθλητές από 13 συλλόγους της Ελλάδας στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Εφήβων και ΟΠΕΝ. Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Δήμητρα και οι αθλητές διέγραψαν την ανηφορική διαδρομή των 18 χιλιομέτρων με τερματισμό το φιλόξενο και γραφικό χωριό Ανατολή όπου οι κάτοικοι και παράγοντες του τόπου υποδέχθηκαν τους αθλητές και συνοδούς με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό.
Οι αθλητές του ΠΑΣ Ασκληπιού δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό έχοντας ακόμα μια φορά παρουσία στο βάθρο.
Στην κατηγορία Παίδων ο Λευτέρης Ζώης  πήρε το χρυσό μετάλλιο με  αποτέλεσμα να αναδειχτεί και  κυπελλούχος, στη γενική κατάταξη στη σειρά αναβάσεων Καλλιπεύκης και Ανατολής.
Πολύ καλά πήγε ο Παναγιώτης Ζώης στην κατηγορία Open 40+ παίρνοντας την 4η θέση του αγώνα και 2η θέση γενικής του κυπέλλου.
Στην κατηγορία Open 40+ πολύ καλή εμφάνιση από τον Ηρακλή Κατσίκα με 4η θέση του αγώνα αλλά και 2η θέση στην γενική.
Τέλος στην κατηγορία Open 29+ ο Νίκος Γκαγκαστάθης πήρε την 5η θέση μετά από καλή προσπάθεια.
Πολύ καλό αγώνα κάνανε και οι υπόλοιποι αθλητές , Σάκης Ματζανάς, Βαγγέλης Λιακούμης, Θεοφάνης Σταμούλης, Γιώργος Πάλλας , Αχιλλέας Ζντρίβας και Θανάσης Σούλτης. 
Στον αγώνα βρέθηκε και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Μπούγλας, ο οποίος έδωσε πολύτιμες συμβουλές  στους αθλητές σε θέματα τακτικής.
Αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια Λεωνίδας και Παντελής Μέλλιος συμμετείχαν στις κατηγορίες Μίνι μεγάλα και Μίνι μικρά στην πανελλήνια ημέρα νεολαίας,  με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, κάνοντας πολύ καλή προσπάθεια αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες.
Ο ΠΑΣ Ασκληπιός συγχαίρει τον Γιώργο Μπούγλα για την 2η θέση που κατέκτησε την Κυριακή σε διεθνή αγώνα στην Θεσσαλονίκη.
Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της ποδηλασίας από οκτώ χρονών και άνω, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους προπονητές:  Αποστόλης Μπούγλας 6972835450,  Γιώργος Μπούγλας 6978944897
Facebook: pas asklipios