Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Φαρκαδόνας σήμερα στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, παρότι πάλεψε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ο Γεωργίου στο 2΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Ρεντζιλάς ισοφάρισε στο 75΄αλλά και πάλι ο Γεωργίου στο 77΄έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Κατερίνης. Το συγκρότημα του Γιάννη Προβίδα μετά την ήττα υποχώρησε ακόμη πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και μοιράζεται τη δέκατη θέση με την Αγιά και τη Νίκη Βόλου.
Πιερικός:  Φιρινίδης, Παπουτσογιανόπουλος , Κουρουπής, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Γεωργίου, Καράμπελας, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πεεφ.
Φαρκαδόνα: Πατσιαλής, Νάκου(46′ Γιώτας), Γκαντιάς(50′ λ. τρΚουλτσάκης), Μπασιάκας, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Νάκος, Ρεντζιλάς, Διβανές(84′ Γκουντρουμπής), Ιακωβάκης.
Στους υπόλοιπους αγώνες ο Καραϊσκάκης σκόνταψε στην έδρα της Τσαριτσάνης με αποτέλεσμα ο Αιγινιακός που ακολουθεί να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την ομάδα της Αρτας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής:
Φωκικός-Θεσπρωτός 0-2
Νίκη Βόλου-Αχέρων Καναλακίου 1-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Καραϊσκάκης 3-3
Εθνικός Φ.-Πύδνα Κίτρους 1-1
Οπούντιος Μαρτίνου-Αχ. Νεοκαισάρειας 0-1
Πιερικός-Φαρκαδόνα 2-1
Πύρασος-Ρήγας Φεραίος 0-0
Αιγινιακός-Δωτιέας 3-0
Ρεπό: Τύρναβος
Βαθμολογία (σε 12 αγώνες): Καραϊσκάκης 25, Αιγινιακός 23, Πύδνα Κίτρους 22, Θεσπρωτος 21, Πυρασος 18, 6. Φιλιππιάδα 17, 7. Ρήγας Φεραίος 16, Τσαριτσάνη 14, Πιερικός 13, Αγιά, 11. Φαρκαδόνα, Νίκη Βόλου 12.