Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας υποχώρησαν τα Τρίκαλα μετά τη σημερινή εκτός έδρας ισοπαλία με την Αναγέννηση Αρτας (1-1). Ο Καραϊσκάκης με τη νίκη του 2-0 μέσα στον Βατανιακό ανέβηκε στους 51 βαθμούς με τα Τρίκαλα να φτάνουν τους 49 όσους και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου στο 25’ για να ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μοσχάκη στο 34’.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ και στα τελευταία λεπτά του β’ μέρους έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Καμπλιώνη (89’) έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παπαβασιλείου και Σαχινίδη (90’), κεφαλιά του οποίου πέρασε άουτ.

Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Κατσαδούρος (71΄Παπακίτσος), Παπαβασιλείου (90΄Νικολαΐδης), Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Ζάχος (74΄Σταμούλης)
ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Στούμπος (35΄Μπασιάκας), Τέλλος, Καμπλιώνης, Μοσχάκης, Πέντσας, Σαχινίδης, Κέρι (67΄Μηνάς, Κουτσόπουλος (88΄Ρεντζιλάς), Σπάσιτς.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Αναγέννηση Άρτας-ΑΟ Τρίκαλα 1-1
Πύρασος-Οπούντιος Μαρτίνου 0-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0
Βατανιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3
Μακροχώρι-Ρήγας Φεραίος 0-3
ΦΣ Κοζάνη-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1
Δωτιέας Αγιάς-Πυρσός Γρεβενών 3-0α.α.
Θεσπρωτός-Λευκάδια Νάουσας 3-0α.α.

(*) Προηγείται η ΑΕ Καραϊσκάκης με 51 βαθμούς και ακολουθούν τα Τρίκαλα και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με 49, ο Οπούντιος Μαρτίνου με 42, ο Θεσπρωτός και ο Ρήγας Φεραίος με 40 βαθμούς.