Δεν τα κατάφεραν τα Τρίκαλα στον επαναληπτικό αγώνα της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Αχαρναϊκό και αποκλείστηκαν από τον θεσμό. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα μπροστά σε 2.500 και πλέον θεατές λύγισαν από το άγχος και έμειναν εκτός διοργάνωσης (φωτογραφία από goaltrikala.gr).

Ήταν το αουτσάιντερ, αλλά πήρε την πρόκριση. Ο Αχαρναϊκός είχε νικήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα τα Τρίκαλα. Σήμερα απέσπασε 0-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μενιδίου άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε από τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, κράτησε απαραβίαστη την εστία της και θα είναι στην κλήρωση της β' φάσης. Η πρόκριση των "πρασίνων" αφιερώθηκε στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Μωυσιάδη, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/9).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (49' Βάσκεζ), Κουσκουνάς, Γκονζάλες (77' Βανγκέλι), Γκμπαλέ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (60' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.