Το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης θα απονείμει ο Δήμος Τρικκαίων στην Φένια Τζέλη. 

Η Τρικαλινή 19χρονη αθλήτρια του ταεκβοντο αναδείχθηκε 7η Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Τόκιο, που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες. 

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου, στις 19:45 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου (τέρμα οδού Κατσιμήδου, έναντι 2ου Λυκείου Τρικάλων).


Η Φένια Τζέλη έχει γεννηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2001, ζει στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων και ανήκει στο δυναμικό του ΣΟΑΤ Τρικάλων.

Προπονητής της είναι ο Νίκος Παϊταρίδης, ενώ εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πήγε με την στήριξη της ιστορικής τρικαλινής βιομηχανίας αναψυκτικών "ΚΛΙΑΦΑΣ".

Η Φένια Τζέλη το 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου Τρικκαίων, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής

Εκτός της πολύ σημαντικής διάκρισης που κατέκτησε στο Τόκιο, η Φένια Τζέλη κατά την διάρκεια της αθλητικής της πορείας έχει καταφέρει να βρεθεί στην 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες το 2018 (-55κ.) και στην 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων το 2018 (-55κ.).

trikalaenimerosi.gr