Ο Kλάδος Αστεριών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του ΤΤ Τρικάλων επισκέφτηκε τον ΣΟΑΤ στις εγκαταστάσεις του στο Δημοτικό Κλειστό. 

Τα μικρά "αστέρια" του ΤΤ Τρικάλων γνώρισαν με βιωματικό τρόπο το συναρπαστικό Ταεκβοντό υπό την καθοδήγηση της  προπονήτριας - καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνας Τζέλη και της Ολυμπιονίκη και καμάρι του συλλόγου μας Φανης Τζελη στο πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο αρχιπροπονητης του ΣΟΑΤ Νικος Παϊταρίδης. 

Ο ΣΟΑΤ με χαρά αποδέχθηκε την πρόταση του ΤΤ Τρικάλων να παρουσιάσει το Ολυμπιακό Ταεκβοντό και τον Συλλογο που έκανε περήφανο τον Τρικαλινο Αθλητισμό με τον μοναδικό εκπρόσωπο του νομου στην Ολυμπιάδα, την Φανή Τζέλη 7η Ολυμπιονίκη.

Η επίσκεψη των μικρών  αστεριών του Τρικαλινού Οδηγισμού περιελάμβανε την γνωριμία με το Ολυμπιακό σπορ Ταεκβοντό με βιωματικό τρόπο, αφού ασκήθηκαν με Ταεκβοντό, την γνωριμία με την Ολυμπιονίκη μας Φανή Τζέλη και παρουσίαση σε προτζεκτορα επίδειξη Ταεκβοντό και ενθουσιάστηκαν.

Όμως και εμείς ενθουσιαστήκαμε με την αγάπη την οργάνωση τους, την πειθαρχία και τον σεβασμό που τους μαθαίνουν στοιχεία που είναι ζητούμενα και στο Ταεκβοντό. 

Συγχαρητήρια στους υπευθύνους και εκπαιδευτές του Οδηγισμού.