Συγγνώμη ζητά από τους γονείς και τους μαθητές των σχολείων στην συνοικία της Μπάρας, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, για την κατάσταση που επικρατούσε σήμερα στην περιοχή με τους πλημμυρισμένους δρόμους. 

Ιδιαίτερα οι γονείς των μικρών παιδιών του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, προκειμένου να πάνε το πρωί και στη συνέχεια να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή. 

Ο μεγάλος όγκος του νερού από τη συνεχόμενη βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ μόλις λίγο καιρό πριν η ΔΕΥΑΛ ολοκλήρωσε το έργο της για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων. 

Όπως εξηγεί ο Δημήτρης Παπαστεργίου το γεγονός οφείλεται στη διακοπή ρεύματος που έθεσε εκτός λειτουργίας το νέο αντλιοστάσιο. 

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας πως αυτό δεν πήγε πολύ καλά. Το νέο αντλιοστάσιο ομβρίων στην Μπάρα ολοκληρώθηκε, αλλά η διακοπή ρεύματος στις δύο φάσεις, το έθεσε εκτός λειτουργίας. Συγγνώμη σε γονείς και παιδιά του παρακείμενου νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού, για όλη την ταλαιπωρία. Μια γεννητριούλα μάλλον είναι απαραίτητη.

trikalaenimerosi.gr