Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή ο Μίμης Βίτσας που ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα την σεζόν 1963-64.

Ο Βίτσας προερχόταν από τον Αχιλλέα και μετά την συγχώνευση μαζί με άλλους καλούς παίκτες της ομάδας του αλλά και της ΑΕΤ ενσωματώθηκε στον νεοσύστατο ΑΟ Τρίκαλα.

Μάλιστα είχε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο παίζοντας σε 10 αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες στα μπαράζ σημειώνοντας ένα γκολ ενώ είχε και δύο συμμετοχές στο κύπελλο.

Στην κεντρική φωτό ο Μίμης Βίτσας εικονίζεται στον κόκκινο κύκλο στην πρώτη χρονικά φωτογραφία ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα που σώζεται. Όρθιοι από αριστερά: Λώλης Κων/νος, Κλαπανάρας Ιωάννης, Πανταζής Ιωάννης, Μακρής Ιωάννης, Λύμπος Βασίλειος, Πουλιάνας Χρήστος.

Καθιστοί: Κόκκαλης Θεοφάνης, Ζάχος Δημήτριος, Καλαντζής Σωτήριος, Βίτσας Δημήτριος, Τζελαλίδης Κων/νος.

Πρόεδρος στο Εθνικό στάδιο

Ο Μίμης Βίτσας που εργαζόταν στον ΟΤΕ δεν έφυγε ποτέ από τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Εθνικού σταδίου Τρικάλων και πολλά από τα έργα αναμόρφωση του γηπέδου έγιναν επι των ημερών του.

Σε συνάντηση με τον Νομάρχη Στέφανο Πατραμάνη και τον αντινομάρχη Νίκο Κατσιάνη προκειμένου να προωθήσει έργα για το γήπεδο

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 3 – 10 – 2021 και ώρα 1.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων .

Αφήνει πίσω την σύζυγο του Στυλιανή Βίτσα, τα παιδιά Ιωάννη Βίτσα και Στυλιανή Λέγκα, Κλεομένη Βίτσα και Σοφία Βήττα καθώς και τον εγγονό του Δημήτρη,

Sportrikala.gr